Etusivun taustakuva (Sivun tyyppi: )

Kuortaneen Säästöpankki­säätiö


Tervetuloa Kuortaneen Säästöpankkisäätiön sivulle. Säätiömme tavoite on edistää säästämistä, tukea kotiseutuamme ja vaalia paikallisesti tärkeitä pankkiperinteitä. Tavoitteidemme saavuttamiseksi myönnämme avustuksia ja apurahoja.

Säätiön säännöt

 

Säätiö

Säätiön tarkoituksena on säästäväisyyden ja taloudellisen kasvatuksen edistäminen Kuortaneen, Ilmajoen, Lehtimäen ja Seinäjoen alueella. Haluamme olla mukana tukemassa alueen elinvoimaisuutta ja hyvinvointia. Tavoitteemme on myös tukea taloudellisen kehittymisen tutkimustyötä ja koulutusta.

Historia

Kuortaneen Säästöpankkisäätiö on yksi Oma Säästöpankki Oyj:n omistajista. Se ottaa vastaan tukihakemuksia jatkuvasti, käsittelee niitä kokouksissaan ja tekee päätökset avustettavista kohteista. Suurin ja merkittävin rahoituskohteemme on Koulutuskeskus Sedun toteuttama talouskasvatus-ohjelma Oma Onni.

Avustusten haku

Myönnämme apurahoja hankkeisiin, jotka edistävät säätiön periaatteita. Periaatteitamme ovat: säästäväisyyden edistäminen, taloudellinen kasvatus ja koulutus, alueen talouden, elinvoimaisuuden tai hyvinvoinnin tukeminen ja säästöpankkitoiminnan perinteen vaaliminen.

Hallitus ja valtuuskunta

Säätiön ylimmät päättävät elimet ovat hallitus ja valtuuskunta. Valtuuskunnan tehtävänä on valvoa, että hallitus hoitaa säätiön asioita lakia ja säätiön sääntöjä noudattaen, sekä tukea säätiön toimintaa. Hallitus edustaa säätiötä ja huolehtii valtuuskunnan päätösten täytäntöönpanosta.

Ota yhteyttä

OSOITE

Kuortaneen Säästöpankkisäätiö

c/o Oma Säästöpankki Oyj

Keskustie 40

63100 Kuortane